Zawsze staram się dziękować każdej osobie, która zasubskrybowała mój kanał. Dziś gdy próbowałem to uczynić na pewnym profilu, wyskoczyło mi okienko, że muszę spiąć swojego YouTube'a ze stroną Google Plus.
Powiadomienie to nękało mnie już od dawna i zawsze je anulowałem. Dziś postanowiłem, że chcę to mieć z głowy. Zintegrowałem obie usługi. Oczywiście po drodze utworzył się automatycznie jakiś nowy profil Google Plus, który połączył się z moją stroną YouTube. Z drgawkami i w przerażeniu, czy na bank usuwam ten zły profil zamiast mojego, zacząłem porządkować cały bałagan. Mój kanał nie zniknął więc chyba wszystko działa jak należy. Jedynie czasami zmienia się mój avatar pomiędzy nowym, a starym. Pewnie jest to kwestia odczekania aż się ustawienia zapiszą na serwerze (chyba?). Dajcie znać czy macie podobne przeprawy lub jakieś inne dziwne objawy po integracji kanału YouTube ze stroną Google Plus.

WSAD Power!